OSTALI DEO PROIZVODA

Alati za obradu Drveta

img

Izrađujemo razne alate za obradu drveta, uglavnom specijalne namene. Profilna glodala, obradne glave, noževe za obradne glave,razne burgije, upuštače i dr.

detaljnije

Alati za obradu: Gume,kože,papira,čelika

img

U programu imamo i rezne alate koji se koriste u obućarskoj industriji, kao i alate za obradu papira.

detaljnije

Uređaji za izradu venecianera

img

Izrađujemo ručne prese sa alatima za izradu venecianera. Alati zu raznovrsni, prema tipu venecianera koji se rade.Otvoreni smo za saradnju u toj oblasti.

detaljnije

Uređaji za izradu trakastih zavesa

img

U našem programu su i prese sa alatima za izradu trakastih zavesa. Postoje razni tehnološki pristupi. Jedan od pristupa je izrada operacije sečenja, savijanja i bušenja trake.

detaljnije

Izrada delova mašina i uređaja

img

U našim proizvodnim pogonima izrađujemo raznovsne uređaje i delove . Valjke za valjanje, tj. izradu čeličnih cevi, valjke za svijanje Al-profila, više vretene bušačke glave, uređaje za sečenje čeličnih profila i dr.

detaljnije

Usluge struganja na CNC STRUGOVIMA

img

Izrađujemo serijski, raznovrsne pozicije na CNC_strugovima, vršimo regeneraciju i preoštravanje alata sa T.M.(glodala, cirkulara, abrikter noževa i dr.)

detaljnijeO nama

20 godina postojanja udruženih radionica krunisano je formiranjem stabilnog preuzeća sposobnog da zadovolji raznovrsne zahteve tržišta za alatima, priborima i uređajima. Već na početku definisana je poslovna orjentacija -razvoj kroz osvajanje novih proizvoda i odgovarajući rast proizvodnje. ATM TRIO danas prestavlja referentnu srpsku firmu za proizvodnju alata i pribora u oblasti PVC i Al stolarije. detaljnije

Kontakt

Telefon/Fax: ++381(32)391-361; 392-170
Adresa: 32205 Trbušani - Čačak, Srbija
E-mail: office@atmtrio.com

Proizvodi